Om

Mitt djurintresse

börjar långt tillbaka i tiden då min familj alltid haft djur och då framför allt katt och hund. Vi har haft både huskatter och raskatter under åren. Att vi fick en ny familjemedlem i form av en devon rex beror helt och hållet på min son som så gärna ville ha en katt.

 

 

 

Hela familjen är engagerad i katterna och uppfödningen. Det känns otroligt härligt att kunna dela ett intresse, utställning och en underbar kattras med sin familj!

 

Vår första devon rex hette Isis (CH SE*Cutecurls Azalea). Hon kom till oss när hon var 9 månader och hon var otroligt underbar! Jag började ställa ut henne och det gick riktigt bra. Efter 4 utställningar blev hon Champion. Det var också på så sätt jag började få intresse för avel igen och fick mitt stamnamn SE*Poetique´s registrerat i SVERAK i maj 2011. Stamnamnet är direkt taget från en text på en tapet i mitt vardagsrum. Fyndigt, lätt och fint!

 

 

 

CH SE*Cutecurls Azalea (R.I.P)

Våra katter

som ska användas i avel är testade negativt för FeLV/FIV, blodgrupperade och HCM-scannade UA. Vid parningar kommer vi endast låta dessa katter träffa andra katter som är HCM-scannade utan anmärkning och testade negativt för FeLV/FIV.

Vi hoppas att alla katter håller sig friska och fina och får massor av goa kattungar.

Copyright ©2011 All rights reserved Bilder får inte användas utan tillåtelse av ansvarig för www.poetiques.se